woensdag 29 september 2010

Nieuwe waggie, dus relaxed richting Spot X Surfing..



Het was zo ver. We kregen de auto (Ford Falcon 4.0 V6 Wagon '98)! Nog heel wat gejank met het geld want de creditcard van Wim had een maand limiet waardoor we de auto niet in een keer konden betalen. Gelukkig was mijn overboeking naar mn Ozzie account heel snel gegaan dus konden we alles cash opnemen en op die fiets de auto betalen.

Direct weg gereden, dwars door het drukke verkeer van Syndey. Echt wennen om aan de verkeerde kant te rijden is het dan niet, omdat het gewoon zo druk is dat je automatisch aan de goede kant rijd. Knipperlicht aan de rechterkant is wel effe wennen trouwens. De ruitenwisser is in iedergeval wel getest nu (Die zit nu dus links).

Direct naar Nelson Bay gereden, want zo relaxed de vorige keer dus dat moest ik ook maar effe aan Wimpie showen. Twee nachten gebleven samen met twee Nederlandse dames en vervolgens door getoerd richting Port Macquarie! Daar kwamen we laat aan dus de eerste nacht op een parkeerterrein in de auto geslapen. Volgende dag kwartiertje verder gereden naar een camping waar Christine en Bas (onze vrienden van DefQon!) verbleven en samen met hun de grote Rugby finale gekeken in de kroeg! Erg gezellig.

Dag later weer in de auto geslapen en gekookt op ons eigen gasstel (tent, gasstel + gas, koelbox, opbergkist, pan, muggennetten en nog wat voor maar 125 dollartjes! Tnx K-Mart!) in de berm van een of andere verlaten zandpad langs de Waterfalway.. We lagen verdomme om half 8 al in bed! Doodziek.

Toen aangekomen bij Spot X! Super relaxte plek, eten inclusief drie keer per dag, waar we 5 dagen gaan surfen. Eerste lessen zijn ondertussen achter de rug en het is wel echt super gaaf! Twee keer 's ochtends les gehad en 's middags zelf nog even de nodige oefeningen gedaan. En er moet gezegd worden, oefening baart kunst! Toptalenten al zeg ik het zelf.

Naja wij gaan dus nog effe een paar dagen door met het surfgebeuren, dan verder omhoog richting Byron en Brisbane. En dan zien we wel waar de wind ons brengt!!

Nu eerst maar weer eens een kouwe doppen. Het wordt wel weer eens tijd.

3 opmerkingen:

  1. Ben nu ook volger ddus kan reageren! Lang leve Berry. Maarre.......mooi waggie hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoesie met de snot en de hoest in het droge en warme weer?
    gaaf karretje. als ik de foto's zo zie en de lol die eraf spat krijg ik er zin in. WIS

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik moet eens even uitzoeken dat ik het te horen krijg als er reacties zijn. Krijg daar nu geen melding van.

    Maar geen last van verkoudheid, het is wel warm maar het regent zo nu en dan stevig dus het is juist extreem vochtig.

    BeantwoordenVerwijderen