zondag 19 september 2010

DEF-QON-ONE DOWN UNDER



Eindelijk was het dan zover, rammen in Australie, DEFQON.1 Festival @ The International regatta centre aan de voet van de Blue Mountains. Alsof god invented the Hardstyle music, het was schitterend weer. Heerlijk zonnetje dus de stemming zat er al meteen in toen we rond half 10 naar de trein gingen met een mannetje of 13.

Kaartje ophalen en naar binnen. Happie eten en naar de mainstage. Ohnee, eerst even langs de bar voor een pilsje! Vijf verschillende soorten varierend in prijs van 3 munten (das $7,50) via 3,5 naar 4 munten (Heineken, $10,-!!!) Gelukkig kreeg je voor een leeg blikje een half muntje terug bij de bar en mocht je er 4 per keer inleveren dus twee muntjes voor een potje pils. Evengoed belachelijk duur maar ach, je heb toch je eerste levensbehoefte.

Daarna dus rammen, alle Nederlanders waren lekker herkenbaar door de oranje kleding en ook onze Amsterdamse vriend was goed te herkennen aan een Amsterdam shirt, Amsterdam Paraplu en oranje sloffen. Alle Ozzies waren ook extreem verbaasd dat wij Dutchies gratis naar binnen mochten, terwijl hun $135 moesten betalen. Maarja, wij hebben de Hardstyle tenslotte uitgevonden zo ongeveer dus dat moet beloond worden.

Hele dag schitterend weer gehad, overdag gewoonweg heet en 's avonds koelde het wat af, maar midden in de menigte was het prima te doen. Beter als DefQon Nederland afgelopen keer.

Om 17:00 een grote Partyflock meeting rechtsvooraan bij de Main, staan we daar met een stuk of 100 Nederlanders. Paar mooie fotootjes geschoten door de partyflock fotograaf. Kwam daar ook ineens Christine nog tegen, effe gezellig mee staan babbellen. Was toch met Mysteryland voor het laatst (En voor het eerst ook trouwens, maar dat terzijde).

Verder zou ik zeggen, geniet van de foto's (op Hyves de meeste) dan weet je wat je gemist hebt. Cheers.

1 opmerking:

  1. Hoi Marijn (of martin in het engels)
    Wat kan je gezellig schrijven, en wat heb je al veel beleefd de afgelopen weken. Via veel omwegen had ik gister eindelijk je ouders te pakken die zitten af tekikken op Terschelling. Want het is niet zomaar wat om je zoon aan de andere kant van de wereld te hebben!!
    Het was leuk om Wim gister ff te spreken. Hij heeft nog weinig kunnen schrijven daardom is het leuk dat ik ook jou blog heb zo kunnen we jullie blijven volgen. succes met het uitzoeken van een geschikte bolide en doe Wim de groeten.
    Wim's moeder Annemarie, of heeft hij al Bill of Wiliam?

    BeantwoordenVerwijderen